Cirkel van Balans

praktijk voor acupunctuur

Reacties van cliënten


A.de W.:

"Ronald heeft me geholpen om een moeilijke levensperiode (met slapeloosheid en angsten) te overbruggen. Ik kreeg op twee manieren hulp aangeboden: accupunctuur en gesprekken, de combinatie werkt wonderen. Inmiddels gaat het stukken beter met me. Ben heel tevreden over de resultaten en de kundige manier waarop Ronald zijn werk gedaan heeft. Van harte aanbevolen."


Lies:

"Al na de eerste behandeling was de pijn in mijn arm weg, de pijn aan mijn hoofd en nek als gevolg van gordelroos was na 3 behandelingen de pijn minder. De energie is meteen in balans. Na 8 jaar kon ik meteen al de hele nacht weer doorslapen. Ronald is een zachtaardige vriendelijke en kundige persoon."


Janine:

"Mijn overgangsklachten zijn aanzienlijk verminderd. Wat ik als heel prettig ervaar is dat Ronald de behandelingen echt persoonlijk op mij afstemt. Zijn vriendelijke, rustige en weloverwogen handelen geven vertrouwen. Ik ben erg tevreden over hem".


Thomas:

"De pijn in mijn schouder was na 3 behandelingen verholpen. Na de eerste behandeling was de pijn al zeker met de helft verminderd. Top!"


Everjanneke:
"Gedreven, oprecht, kundig acupuncturist! En als je niet wilt kijken hoe de naaldjes geplaatst worden, kijk dan naar ‘t schilderij aan de muur. Aanrader!"


Ervaring delen?

Naam
E-mailadres
Deel hier je ervaring